Omschrijving

De aantrekhulp zorgt ervoor dat je makkelijker je sokken aan kan trekken zonder onnodig te hoeven bukken. Om je sok aan te trekken doe je de opening van de sok over de brede stuk van de aantrekhulp. Daarna steek je, je voet in de opening van je sok en trek je de aantrekhulp naar boven. Hierdoor trek je de sok over je voet heen en daarna kan je de aantrekhulp uit de sok halen. De aantrekhulp is alleen geschikt voor mensen die met hun hand bij de kuit kunnen komen.

Doordat je de randen van de sok om de randen van de sok aantrekhulp plaatst is hij eenvoudig te gebruiken. Omdat de aantrekhulp aan de buitenkant zit heb je een grotere opening in de sok waardoor het eenvoudig is om je voet in de opening te plaatsen en de sok aantrekhulp naar boven te trekken. Als je de sok aan hebt hoef je alleen nog maar de rand van de sokken van de aantrekhulp af te halen. De sok aantrekhulp is makkelijk met één hand te gebruiken.

Zelfstandig sokken of kousen aantrekken zonder te bukken
Als je door lichamelijke ongemakken niet kan bukken is het lastig om je sokken aan te trekken. Doordat de sok aantrekhulp verlengd is hoef je minder te bukken om je sokken of kousen aan te trekken. Om deze sok aantrekhulp te kunnen gebruiken is het wel belangrijk om bij je kuiten te kunnen. Je plaatst eenvoudig je voet in de opening van de sok en daarna trek je de sok aantrekhulp naar boven en de sok gaat eenvoudig over je voeten heen.

Reviews

Gemiddelde beoordeling
0 reviews

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »