Omschrijving

Dankzij de combinatie van lucht en polyurethaan wordt de druk op het zitoppervlak permanent verdeeld. Zelfs na langer gebruik blijven de schuif- en wrijfkrachten beperkt.

Het Repose zitkussen bestaat uit met lucht gevulde en onderling verbonden membranen uit polyurethaanfilm. Het polyurethaan is uiterst elastisch: het kan tot zesmaal worden uitgerekt zonder te scheuren of zijn elastische veerkracht te verliezen.

Bij het inzetten van het Repose zitkussen is het van belang dat het ventiel naar beneden is gericht en dat de luchtcellen langs de dijbenen liggen, in de lengte dus.
Het kussen wordt met linten vastgemaakt aan de rolstoel, stoel of fauteuil. De transportkoker dient als pomp, in enkele secondes is het Repose zitkussen klaar om op te zitten.

De speciale 'Smart Valve' technologie sluit automatisch wanneer de interne druk van 12 mmHg is bereikt.De 2 buitenste cellen zijn breder en zorgen voor extra steun en comfort.

Het kussen kan worden gereinigd en gedesinfecteerd met Detergent Active schoonmaakdoekjes, maar ook met huishoudelijke schoonmaakmiddelen, heeft een afmeting van 45x45 en heeft een hoogte van 7 cm. en is geschikt voor cliënten tot 139 kilogram.

 

Reviews

Gemiddelde beoordeling
0 reviews

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »